Wegtransport standaard service
 

Voor het vervoer over de weg van uw zwaardere zendingen met een minder spoedeisend karakter kan OCS het wegtransport binnen Europa voor u verzorgen. Wij werken samen met een aantal transporteurs die hun eigen specialisatie hebben in het wegtransport naar een of meerdere landen.

OCS houdt de regie in handen en regelt dat de juiste transporteur uw zending ophaalt en volgt uw zending tot levering bij uw ontvanger. De transittijd voor wegtransport binnen Europa is afhankelijk van de bestemming 2 tot 5 werkdagen.

Wegtransport spoed

Geen distributiecentra of consolidatie, wij rijden speciaal voor uw spoedzending Door-to-Door. In de meeste gevallen kunnen we de auto binnen een uur bij u voor de deur hebben, die na het laden direct naar de eindbestemming gaat rijden, ook ‘s avonds of in het weekend. We staan constant in contact met onze chauffeur en houden u op de hoogte over mogelijke vertragingen.

 

Neem voor meer informatie contact op met onze customer service, telefonisch op 020-6906606 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .